background

Aankoopmakelaar

Aankoopservice door heel Nederland!

Als het gaat om de aankoop van uw leven laten wij niets aan het toeval over… U toch ook niet?

In deze overspannen woningmarkt krijgt een koper nauwelijks tijd om enige onderzoek te doen. Vaak is de agenda al vol en kunt u niet meer terecht.
En als u wel terecht kunt, moet u vaak al na een korte bezichtiging gelijk een bod plaatsen. Maar hoeveel moet u overbieden om kans te maken? Wat is de woning werkelijk waard? En hoe is de staat van de woning? Allemaal vragen waar wij antwoord op hebben.

Onze aankoopservice maakt het verschil! 

Als makelaar hebben wij een groot netwerk van bevriende makelaars waardoor wij net het verschil voor u kunnen maken. Wij maken optimaal gebruik van de verregaande digitalisering en de online mogelijkheden. Onze dienstverlening is dan ook helemaal van deze tijd en wij lopen ver voor op de makelaars met een meer traditionele werkwijze. Dit doen wij door gebruik te maken van het Woondossier. 

Met het woondossier spelen wij in op de veranderingen in de markt en combineren wij online gemak en een persoonlijke service. 

Met Woondossier zijn wij in staat om snel en adequaat alle informatie te verzamelen die van belang zijn om tot een weloverwogen aankoop over te gaan. Hiermee lopen wij ver voorop binnen onze branche. Dit systeem stelt ons in staat om voor u een compleet digitaal dossier te kunnen samenstellen waarin u alle informatie vindt over de woningmarktcijfers, referentieverkopen, verkoopcijfers, bestemmingsplannen, buurtinformatie en nog meer dan 200 onderwerpen! 

Maar nog belangrijker… in dit dossier onderbouwen wij ons advies met de meest recente transactiecijfers, waar u ook een woning op het oog heeft!

U zoekt… en wij doen de rest! 
Of wilt u liever dat wij uw zoektocht begeleiden, ook dat is mogelijk!

Uiteraard kunnen wij u alle tips geven over hoe u uw zoektocht zo kunt inrichten dat u de meeste kans maakt op succes! Ook analyseren wij uw wensen in combinatie met uw budget op haalbaarheid. Hoe vaak komt er een woning op de markt die aan uw wensen voldoet? En hoeveel wordt er dan gemiddeld overboden? Hoe is de buurtsamenstelling? Allemaal vragen waar wij bij kunnen helpen.

Bij interesse gaan wij direct voor u aan de slag waardoor er meer kans is op succes! Niet voor niets zijn wij de specialist in het programma " Kopen zonder Kijken".

Onze aankoopmakelaar staat altijd aan uw kant en handelt alleen in uw belang.
Wij begeleiden het gehele traject: vanaf het moment van zoeken tot aan de notaris!
De makelaar heeft alle systemen in huis om voor u alle informatie boven tafel te halen die van belang kan zijn bij de aankoop van uw woning. 

Met onze aankoopservice maakt u meer kans!
Meer weten over onze werkwijze? Lees hier verder

Ook kennis maken met onze pro-actieve aanpak? Wij horen het graag!