background

Aankoopmakelaar

Aankoopservice door heel Flevoland!

Als het gaat om de aankoop van jouw leven laten wij niets aan het toeval over… Jij toch ook niet?

In deze overspannen woningmarkt krijgt een koper nauwelijks tijd om enige onderzoek te doen. Vaak is de agenda al vol en kan je niet meer terecht.
En als je wel terecht kunt, moet uje vaak al na een korte bezichtiging gelijk een bod plaatsen. Maar hoeveel moet je overbieden om kans te maken? Wat is de woning werkelijk waard? En hoe is de staat van de woning? Allemaal vragen waar wij antwoord op hebben.

Onze aankoopservice maakt het verschil! 

Als makelaar hebben wij een groot netwerk van bevriende makelaars waardoor wij net het verschil voor jou kunnen maken. Wij maken optimaal gebruik van de verregaande digitalisering en de online mogelijkheden. Onze dienstverlening is dan ook helemaal van deze tijd en wij lopen ver voor op de makelaars met een meer traditionele werkwijze. Dit doen wij door gebruik te maken van het Woondossier. 

Met het woondossier spelen wij in op de veranderingen in de markt en combineren wij online gemak en een persoonlijke service. 

Met Woondossier zijn wij in staat om snel en adequaat alle informatie te verzamelen die van belang zijn om tot een weloverwogen aankoop over te gaan. Hiermee lopen wij ver voorop binnen onze branche. Dit systeem stelt ons in staat om voor jou een compleet digitaal dossier te kunnen samenstellen waarin jij alle informatie vindt over de woningmarktcijfers, referentieverkopen, verkoopcijfers, bestemmingsplannen, buurtinformatie en nog meer dan 200 onderwerpen! 

Maar nog belangrijker… in dit dossier onderbouwen wij ons advies met de meest recente transactiecijfers, waar je ook een woning op het oog hebt!

Jij zoekt… en wij doen de rest! 
Of wil je liever dat wij jouw zoektocht begeleiden, ook dat is mogelijk!

Uiteraard kunnen wij jou alle tips geven over hoe je jouw zoektocht zo kunt inrichten dat je de meeste kans maakt op succes! Ook analyseren wij jouw wensen in combinatie met het budget op haalbaarheid. Hoe vaak komt er een woning op de markt die aan jouw wensen voldoet? En hoeveel wordt er dan gemiddeld overboden? Hoe is de buurtsamenstelling? Allemaal vragen waar wij bij kunnen helpen.

Bij interesse gaan wij direct voor jou aan de slag waardoor er meer kans is op succes! Niet voor niets zijn wij de specialist in het programma "Kopen of Slopen"

Onze aankoopmakelaar staat altijd aan jouw kant en handelt alleen in jouw belang.
Wij begeleiden het gehele traject: vanaf het moment van zoeken tot aan de notaris!
De makelaar heeft alle systemen in huis om voor jou alle informatie boven tafel te halen die van belang kan zijn bij de aankoop van jouw woning. 

Met onze aankoopservice maak je meer kans!
Meer weten over onze werkwijze? Lees hier verder

Ook kennis maken met onze pro-actieve aanpak? Wij horen het graag!