background

Een goede voorbereiding is het halve werk

Of het nu gaat om uw eerste huis... of een ander huis omdat uw persoonlijke situatie is veranderd, een woning kopen doet u niet dagelijks. Vandaag de dag komt er veel bij kijken. Er zijn een heleboel geldverstrekkers om uit te kiezen, allemaal met hun eigen tarieven en voorwaarden. En ieder zijn persoonlijke situatie is anders, hoe fijn is het als er rekening gehouden kan worden met uw persoonlijke wensen en behoeften. Na het spannende traject van het zoeken en aankopen van de woning dient zich het volgende vraagstuk alweer aan...de hypotheek regelen.

Maar wat is een goed moment voor een hypotheekadviesgesprek? Voordat u begint met zoeken naar een woning of op het moment dat een bod wordt geaccepteerd?

Wij zijn van mening dat een goed hypotheekadvies de basis is voor de start van de zoektocht naar een geschikte woning. Dan weet u immers wat u kunt lenen, hoeveel u per maand gaat betalen en met welke zaken u rekening moet houden bij de aankoop van de woning.

Onze onafhankelijke hypotheekadviseur kijkt graag vrijblijvend in een gesprek naar de hypotheekmogelijkheden. Hierbij zal hij rekening houden met uw specifieke situatie en woonwensen. Ook kan hij in kaart brengen waar rekening mee gehouden moet worden bij de aankoop van de woning. 

Door vooraf goed geïnformeerd te zijn en inzicht te hebben in de mogelijkheden staan wij sterker in het aankooptraject. En dat kan net het verschil maken!

Wilt u graag een vrijblijvende gesprek inplannen met de hypotheekadviseur?

Neem dan contact met ons op voor een afspraak.