background

Uw huis verkopen in de regio Flevoland

Betere strategie…. betere resultaten!

Door recente ontwikkelingen is de woningmarkt erg veranderd. Juist nu is het belangrijk om te kiezen voor een zorgvuldige aanpak afgestemd op uw woning.
Onze ervaring is dat met een uitgekiende en zorgvuldig uitgevoerde verkoopstrategie in combinatie met de benodigde marketing bijna altijd wel een hogere opbrengst gerealiseerd kan worden. En dat kan zomaar vele duizenden euro’s schelen…

Wij doen het anders…

Onze aanpak

Bij ons geen open huis of een beperkt aantal bezichtigingen in een kort tijdbestek. Wij willen de beste kijkers voor u selecteren. Hoe wij dat doen vertellen wij u graag in een persoonlijk gesprek. Ook hoe wij met de belangstelling omgaan, hoe wij ze informeren en hoe wij hen enthousiast maken over uw woning en de woonomgeving is bepalend en anders dan gebruikelijk. En dat werkt in uw voordeel. 

De juiste mensen … de juiste aanpak.

Als makelaar weten wij hoe we een woning moeten verkopen. Wij hebben niet alleen verstand van stenen maar ook van mensen. Wij doen ons werk met veel passie en enthousiasme en dat maakt het verschil! En we volgen de ontwikkelingen in de markt op de voet. Wij nemen de tijd om mensen rond te leiden, bij ons geen snelle bezichtigingen maar alle tijd om de mogelijke koper van uw woning enthousiast te maken over uw huis en de woonomgeving. Immers, hoe liever men ergens wilt wonen, hoe meer zij er voor over hebben! En als al hun vragen zijn beantwoordt, zij de woning goed hebben kunnen bekijken en er dus geen twijfels meer zijn, gaan zij ongeremd richting de onderhandelingen.

Altijd op de hoogte...

U kent de makelaar en de makelaar kent u! Persoonlijk en benaderbaar, zij heeft immers alle tijd voor u. Zo blijft u altijd op de hoogte van de ontwikkelingen en voortgang want alleen in overleg met u bepalen wij welke stappen we gaan ondernemen om tot een succesvolle verkoop te komen. U weet vooraf exact wat u van ons mag verwachten en dat is wel zo prettig.

Of u nu een snelle verkoop nodig heeft of wilt gaan voor de hoogste opbrengst, wij hebben altijd de juiste verkoopstrategie en denken graag met u mee.

Een woning succesvol verkopen en de hoogste opbrengst behalen gaat nog steeds niet vanzelf en altijd samen. Een doordacht verkoopplan en een perfecte presentatie zijn daarvoor onmisbaar.

Onze huisfotograaf zorgt altijd voor een optimale presentatie van uw woning waarbij alle moderne systemen, zoals ons Woondossier, en technieken worden ingezet om uw woning optimaal te presenteren. Want hoe meer belangstelling…. hoe hoger de opbrengst!

Deze aanpak, in combinatie met de inzet van onze betrokken makelaars en hun lokale marktkennis, staan garant voor een optimaal resultaat. Tijd, aandacht, vakmanschap en passie voor het vak in combinatie met het zorgvuldige uitvoeren van het verkoopproces van uw woning zorgen er voor dat wij aantoonbaar betere verkoopresultaten boeken.

Voor ieder huis een ander plan!

Het principe is simpel…Hoe groter de belangstelling, hoe hoger de verkoopopbrengst kan uitvallen! Vandaag de dag vraagt de verkoop van een woning dan ook steeds meer een marketinggerichte aanpak waarbij alle moderne technieken worden ingezet. Maar iedere woning is net even anders en daar houden wij rekening mee! Zoeken wij een klusser of iemand die een woning zo wilt betrekken? Voor welke doelgroep is de woning geschikt? Wie zijn er op zoek in naar woning in de wijk en hoe kunnen wij deze mensen het beste bereiken? Vragen waar wij het antwoord op hebben…

Onze manier van werken stelt ons in staat om uw woning snel en gericht in de markt te plaatsen. Daarbij maken wij gebruik van de mogelijkheden die de verregaande digitalisering ons biedt. Daarmee zijn wij de meest vooruitstrevende makelaar.

Van huis naar thuis..

Uw thuis is voor de belangstellenden nog gewoon een huis. Het is onze missie om van uw huis een “thuis” te maken. Hiervoor nemen wij de tijd en mogen belangstellenden ook gewoon nog een tweede keer komen kijken hetgeen in deze markt uniek lijkt. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat er een beter resultaat en dus een hogere opbrengst kan worden behaald door alle belangstellenden individueel en in alle rust rond te leiden door uw woning. Zo wordt uw huis ook een “thuis” voor de nieuwe bewoners.

DE ONDERHANDELINGEN

Onderhandelen is meer dan alleen een formulier te laten invullen en het beste bod aan u over te brengen. Onderhandelen is een vak, ons vak. Onze verkoopmakelaars zijn ervaren onderhandelaars en weten de weg naar de hoogste opbrengst. Wij vinden namelijk dat wij alleen meerwaarde hebben als wij ook echt de hoogste opbrengst weten te behalen. En bij iedere stap bent en blijft u betrokken!

Onze garantie op uw tevredenheid:

Als het om de verkoop van uw woning gaat nemen wij geen enkel risico…u toch ook niet?

Daarom garanderen wij dat wij volledig gecertificeerd zijn en ingeschreven zijn in het register voor makelaars. Wij zijn deskundig en hebben kennis van de woonomgeving en laatste ontwikkelingen. We hebben bouwkundig inzicht en zijn op de hoogte van alle juridische aspecten waar u mee te maken krijgt bij de aankoop van een woning. Tenslotte is ons advies goed onderbouwd en gaan wij de onderhandelingen scherp in, dit kan u veel geld opleveren!

BETROUWBAARHEID

Onze makelaars gedragen zich volgens de VBO. Hij/zij treedt niet op voor twee opdrachtgevers met tegenstrijdige belangen. Zowel wij als de VBO zien er streng op toe dat een makelaar uitsluitend de belangen van zijn opdrachtgever behartigt. Dit houdt onder andere in dat de makelaar óf opkomt voor de belangen van de verkoper, óf voor de koper. Maar nooit voor beiden tegelijk.

ZEKERHEID

Wij zijn verplicht verzekerd tegen beroepsaansprakelijkheid, waardoor wij geen financiële risico’s lopen. Dat is ook in uw belang.  En ook bij een geschil kunt u terecht bij de geschillencommissie van de VBO of de onafhankelijke tuchtrechtspraak.

BEKIJK HIER DE 10 REDENEN OM VOOR ONS KANTOOR TE KIEZEN

  • Alle aandacht voor u als klant, door de kleinschalige opzet
  • Adequate en pro-actieve begeleiding bij verkoop
  • Wij gaan nog écht voor de hoogste opbrengst
  • Voor ieder huis een op maat gemaakt verkoopplan
  • Altijd uw eigen makelaar als aanspreekpunt
  • Combinatiepakket voor aankoop en verkoop met hoge korting!
  • Verkoopproces professioneel uitgevoerd
  • Digitale woondossier met alle informatie over uw woonomgeving
  • No cure no pay
  • Bereikbaar en beschikbaar!

Wilt u het beste resultaat? Dan kiest u toch ook voor de beste makelaar? Wij overtuigen u graag in een persoonlijk gesprek. 

Nieuwsgierig geworden? Bel ons voor een vrijblijvend gesprek en wij vertellen u dan graag alles over onze werkwijze en uitgekiende verkoopstrategie.