background

Woondossier, de kracht van Kopen met Kijken

Onze kracht…uw succes!

Wij maken optimaal gebruik van de verregaande digitalisering en de online mogelijkheden. Onze dienstverlening is dan ook helemaal van deze tijd en wij lopen ver voor op de makelaars met en meer traditionele werkwijze.  

Met het woondossier spelen wij in op de veranderingen in de markt en combineren wij online gemak en een persoonlijke service. U als consument kan in het woondossier zelf op zoek naar de antwoorden op al uw woongerelateerde vragen. Het  woondossier maakt het eenvoudig om alle informatie omtrent een woning en de woonomgeving te verzamelen.  Daar dit proces geheel digitaal verloopt kunnen wij papierloos werken.  Welke vragen u ook heeft over het huis en de omgeving, u vindt alle antwoorden in het digitaal Woondossier. Wij maken u graag wegwijs in dit uniek systeem boordevol relevante informatie. Zelfs welke veiligheidsrisico’s er zijn in uw nieuwe woonomgeving zoals vervoer van gevaarlijke stoffen, chlooropslag, explosiegevaar en criminaliteit.

Voor wie

Huizenjacht

Bent u op zoek naar een woning? Dan heeft u het waarschijnlijk al gemerkt. De markt is overspannen en snel handelen en beslissen is een vereiste om kans te maken. Tijd voor een grondig onderzoek is er niet meer. Met een woondossier is verder onderzoek niet nodig, alle informatie over de omgeving zoals bestemmingsplannen, funderingsproblematiek, recreatievoorzieningen, gevaarlijke objecten en nog veel meer informatie heeft u nu binnen handbereik. Woondossier stelt u in staat om razendsnel alle informatie te verzamelen om een weloverwogen beslissing te nemen inzake de aankoop van een woning.

Aankoop

Eindelijk uw droomwoning gevonden? Dan wilt u snel kunnen bezichtigen en alle informatie ontvangen. Ons woondossier zorgt ervoor dat wij samen snel voor u kunnen schakelen. Daarbij ontvangt u direct alle informatie die van belang is, inclusief advies over de aankoopprijs. Maar in het woondossier kunt u ook alles terugvinden over bestemmingsplannen, marktcijfers, buurtinformatie, voorzieningen, historie van de woning en alles over de omgeving.

Verkoop

Bij de verkoop van uw woning is het van belang om een koper zoveel mogelijk informatie te verstrekken. Informatie die hij altijd en overal kan raadplegen op alle mobiele apparaten. Informatie die interactief is en op maat voor iedere potentiële koper. Dus geen ouderwetse brochure meer maar een interactief dossier wat antwoord geeft op alle mogelijke vragen, dat is weer van belang voor de opbrengst van uw woning. Immers, indien een potentiële koper geen twijfels meer heeft zal deze ongeremd de onderhandelingen in gaan, dat draagt zeker bij aan het behalen van de hoogste opbrengst.

Dus bij ons geen ouderwetse papieren brochure maar een hip en interactief digitaal dossier met alle relevante informatie voor de mogelijke koper van uw woning. Want wij hebben maar één doel... de potentiële koper zo goed mogelijk informeren! Zodat er geen remmingen of twijfels bestaan na de bezichtiging……dat gaat u merken in de hoogte van de biedingen.

TV

Woondossier is door Alex van Keulen ontwikkeld. Inmiddels wordt dit systeem door meer dan honderd makelaars in Nederland gebruikt. Maar ook is Woondossier het systeem wat gebruikt wordt voor diverse woonprogramma’s zoals Uitstel van Executie, De moeite waard, Kopen zonder kijken en vanaf 2023 ook prominent in beeld in het nieuwe tv-programma “ Kopen of slopen”.

Keurmerk

Woondossier is volop in ontwikkeling. Momenteel wordt het nog verder doorontwikkeld. Verwachting is dat binnen een jaar Woondossier een keurmerk zal zijn voor Makelaars met een onberispelijke staat van dienst, kennis van zaken en een bewezen staat van dienst.