background

Kopen met Kijken Makelaardij

JONG BEDRIJF…. MAAR JARENLANGE ERVARING!

Bent u op zoek naar zomaar een makelaar? Een makelaar waar u “één van de velen” bent en waar het er vooral om gaat om uw woning zo snel mogelijk te verkopen? Dan bent u bij mij aan het verkeerde adres!

Ik kies er bewust voor om kleinschalig te zijn en te blijven. Een kantoor waar kwaliteit en betrouwbaarheid nog hoog in het vaandel staan. 

Zo worden alle werkzaamheden uitgevoerd door een ervaren makelaar met een bewezen staat van dienst en een onberispelijke reputatie. Een gecertificeerde makelaar die jaarlijks zichzelf bijschoolt. Als klant heeft u dan ook altijd met één contactpersoon te maken die u gedurende het gehele traject met raad en daad terzijde zal staan. Een makelaar die ook altijd te bereiken is en snel kan reageren als het nodig is. Zeker bij de aankoop van een woning is dat nu van doorslaggevend belang.

Kopen met Kijken Makelaardij is opgericht door Fatima Joelfan.
Een jong bedrijf maar met de ouderwetse service in een nieuw en modern jasje.

Ik ben opgegroeid in de regio Flevoland en ken de woningmarkt als geen ander. Als makelaar heb ik ervaring opgedaan bij Alex van Keulen makelaars. En in die hoedanigheid ook meegewerkt aan de programma’s Kopen zonder Kijken en Uitstel van Executie. Opgeleid door de TV makelaar van RTL 4, Alex van Keulen.
Daarnaast ben ik gevraagd om binnenkort als aankoopspecialist mee te doen aan een nieuw woonprogramma welke in het voorjaar van 2023 te zien zal zijn op TV. 

Bent u op zoek naar een toegankelijke makelaar die echt luistert naar uw wensen en behoeftes? Een makelaar die voor u tot het uiterste gaat? Iemand die alles tot in de puntjes regelt en ervoor zorgt dat u als klant weet waar u aan toe bent? Iemand die alles overziet en u met raad en daad bijstaat?

Neem dan contact met ons op…wij vertellen u graag meer over onze manier van werken. Wij hebben geen standaard verkooppraatje maar wel een goed verhaal welke wij graag aan u vertellen tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Nodig ons uit… en wellicht bent u dan al snel verkocht!

Fatima Joelfan

Fatima Joelfan