background

Kopen met Kijken Makelaardij

JONG BEDRIJF…. MAAR JARENLANGE ERVARING!

Ben jij op zoek naar zomaar een makelaar? Een makelaar waar je “één van de velen” bent en waar het er vooral om gaat om jouw woning zo snel mogelijk te verkopen? Dan ben je bij mij aan het verkeerde adres!

Ik kies er bewust voor om kleinschalig te zijn en te blijven. Een kantoor waar kwaliteit en betrouwbaarheid nog hoog in het vaandel staan. 

Zo worden alle werkzaamheden uitgevoerd door een ervaren makelaar met een bewezen staat van dienst en een onberispelijke reputatie. Een gecertificeerde makelaar die jaarlijks zichzelf bijschoolt. Als klant heb je dan ook altijd met één contactpersoon te maken die jou gedurende het gehele traject met raad en daad terzijde zal staan. Een makelaar die ook altijd te bereiken is en snel kan reageren als het nodig is. Zeker bij de aankoop van een woning is dat nu van doorslaggevend belang.

Kopen met Kijken Makelaardij is opgericht door Fatima Joelfan.
Een jong bedrijf maar met de ouderwetse service in een nieuw en modern jasje.

Ik ben opgegroeid in de regio Flevoland en ken de woningmarkt als geen ander. Als makelaar heb ik ervaring opgedaan bij Alex van Keulen makelaars. En in die hoedanigheid ook meegewerkt aan de programma’s Kopen zonder Kijken en Uitstel van Executie. Opgeleid door de TV makelaar van RTL 4, Alex van Keulen.
Daarnaast ben ik als aankoopspecialist betrokken geweest bij het TV programma "Kopen of Slopen" van RTL4. 

Ben jij op zoek naar een toegankelijke makelaar die echt luistert naar jouw wensen en behoeftes? Een makelaar die voor jou tot het uiterste gaat? Iemand die alles tot in de puntjes regelt en ervoor zorgt dat jij als klant weet waar je aan toe bent? 

Neem dan contact met mij op…ik vertel jou graag meer over mijn manier van werken. Ik heb geen standaard verkooppraatje maar wel een goed verhaal welke ik graag aan jou vertel tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Nodig mij uit… en wellicht ben je dan al snel verkocht!

Fatima Joelfan

Fatima Joelfan